Час роботи: з 10.00 до 19.00
Наприклад: Мокасини 428
Рус Укр

Літнє дитяче взуття Theo Leo

Дитяче взуття Theo Leo на літоДля багатьох дітей літо - улюблена пора року. Ще б пак! Адже це єдиний період, коли можна цілими днями безперервно бігати та грати з друзями. Влітку діти дуже активні та майже весь вільний час проводять на вулиці, а для цього хлопчикам і дівчаткам необхідне відповідне взуття: легке та міцне, щоб не парило та й не сковувало стопу, щоб було майже невідчутне на нозі, але разом з тим створювало необхідну фіксацію. Дитяче взуття Theo Leo повністю відповідає цим вимогам, а серед широкого асортименту нашого інтернет-магазину завжди можна знайти підходящі варіанти для хлопчика або дівчинки від 2 років і старше.

Однак молоді батьки часто губляться серед багатого вибору. Покупці регулярно звертаються до наших консультантів з проханням підказати, яке взуття краще купити дитині на літо. Однозначно відповісти на це питання неможливо, адже відповідь залежить від багатьох факторів, у тому числі від віку та статі дитини, кліматичних умов регіону. Якщо ви також бажаєте дізнатися, у що краще взувати дітей влітку, тоді ця стаття для вас. Давайте разом уважно розглянемо літні пропозиції від Theo Leo та розберемося, кому яке взуття підходить найбільше.

Літній асортимент Theo Leo

Люблячі батьки знають, що правильне взуття - це, по суті, найважливіша частина дитячого гардеробу. Від того, у що взута дитина, залежить, яким буде здоров'я його опорно-рухового апарату. Тому цілком нормально, що батьки намагаються з'ясувати, яке взуття краще всього підходить на літо для дітей різного віку. І краще за все це з'ясувати завчасно, адже для дітей, особливо маленьких, тривалі походи по магазинах і нескінченні примірки різних моделей - заняття, м'яко кажучи, не найулюбленіше. Тому, дорогі батьки, давайте для початку приступимо до теорії та разом подивимося, що приготували на це літо дизайнери Theo Leo для дітей різного віку.

Сандалії

Сандалії - це, мабуть, найбільш ходове, універсальне та найбільш популярне літнє взуття. Завдяки різноманітності фасонів, вони підходять як для хлопчиків, так і для дівчаток. Серед пропозицій від Theo Leo без особливих зусиль можна підібрати ортопедичні сандалії для малюків, які роблять перші кроки, і стильні варіанти для школярів, які бажають завжди та усюди виглядати модно. Про те, як певні фасони впливають на ноги дітей у різному віці, ми ще поговоримо окремо. Але, розповідаючи про сандалії Theo Leo, не можна не згадати, що в нашому магазині цей різновид взуття представленний ​​у всіляких фасонах. Для самих маленьких - варіанти із закритою або відкритою носовою частиною і обов'язково з укріпленим задником. Для дітей старшого віку є максимально відкриті моделі, вони ж - чоловічий варіант босоніжок.

Босоніжки

Літні босоніжки для хлопчиківТрадиційно босоніжки вважаються жіночим взуттям, але для маленьких хлопчиків вони також цілком годяться. Тим більше що, для спекотної погоди максимально відкриті босоніжки - ідеальний варіант. Наші дизайнери попрацювали і до літа створили кілька нових моделей босоніжок Theo Leo для дітей різних вікових категорій. Якщо шукаєте варіант для крихітки, радимо звернути увагу на ортопедичні босоніжки: вони відмінно фіксують стопу дитини, але у той же час абсолютно не парять. Моделі для хлопчиків у каталозі впізнаєте по стриманій кольоровій гаммі та «чоловічому» дизайну, а розділ з фасонами для дівчаток приємно здивує своєю різноманітністю юну модницю та її батьків. Простіші дизайни з мінімумом декоративних елементів - відмінний вибір на кожен день, у той час як босоніжки з милими прикрасами чудово виглядають з елегантними сукнями.

Сліпони

Якщо якесь літнє взуття і може позмагатися у популярності зі сандаліями, то тільки сліпони. Текстильні кеди без шнурівки відмінно «дихають», але разом з тим оберігають ніжні дитячі стопи від піску, дрібних камінчиків і бруду. Це дуже легке, майже невагоме взуття, проте воно досить міцне і добре утримує ніжки дітей у правильному положенні. Універсальність і простота фасону робить сліпони взуттям унісекс, яке відмінно поєднується практично з усіма стилями одягу. А якщо раптом літнє небо затягнеться хмарами, та поллє дощ, то на допомогу прийдуть сліпони Theo Leo з натуральної шкіри.

Відкриті туфлі

Гадаєте, що для літа туфлі - не варіант? Помиляєтеся! Theo Leo пропонує спеціальні літні моделі - відкриті туфлі. Вони виглядають вишукано, як і звична класика, але абсолютно не парять ноги. Цей ефект досягається за рахунок особливого дизайну, а додаткова перфорація покращує повітропроникність, запобігає зайвому потінню стоп. Відкриті літні туфлі від торгової марки Theo Leo підходять як для 2-річних малюків, так і для хлопчиків і дівчаток підліткового віку. Різноманітність фасонів, кольорів і розмірів дозволяє вибрати ідеальний варіант для будь-якої дитини.

Мокасини

Дитячі літні мокасиниУ своєму сучасному вигляді мокасини в гардеробі європейців з'явилися порівняно недавно, але приблизно за століття вони перетворилися в один з найпопулярніших видів взуття серед дорослих і дітей. Вони виглядають не менш елегантно, ніж традиційні туфлі. Це взуття таке ж м'яке та «дихаюче», як сліпони, та таке ж зручне, як спортивне. Часто можна почути, що специфічна конструкція мокасин категорично не підходить для маленьких дітей. Це правда, але тільки частково. Дітям у період інтенсивного росту не підходять мокасини класичного типу - на дуже гнучкій підошві та з м'яким задником. Вироби від торгової марки Theo Leo у своїй більшості це так звані мокасини-гібриди. Це видозмінена версія класичних мокасин, що відповідає вимогам самих маленьких ніжок. Наші мокасини для малюків цілком можуть називатися ортопедично-профілактичними, тобто для маленьких ніжок вони не тільки безпечні, але й корисні. Хоча для школярів старшого віку, що стежать за модою, у нас є і класичні фасони. І всі вони - у широкій колірній гамі.

Кросівки

У сучасному світі про автомобілі часто говорять, що це не розкіш, а засіб пересування. Якщо цю думку перенести у світ взуттєвого гардероба, то щось схоже можна сказати і про кросівки. Якщо про доцільність покупки деяких видів взуття ще можна поміркувати, то кросівки у дитини просто зобов'язані бути. Влітку, коли діти майже весь час бігають і стрибають, їм вкрай потрібне міцне, але дихаюче взуття з гарною амортизацією, тобто кросівки. В асортименті інтернет-магазину є спеціальні моделі для літа з поліпшеною повітропроникністю. Наші дитячі кросівки відмінно підходять в якості взуття для перших кроків, а для старших дітей є так звані прогулянкові варіанти та моделі для активного відпочинку.

Пошиття верхньої і внутрішньої частини взуття

Незалежно від того, на яку модель з асортименту Theo Leo упав ваш вибір, з повною впевненістю можемо сказати, що вашій дитині в ній буде комфортно. І пояснити це дуже легко. Всі вироби бренду Theo Leo створені з дотриманням стандартів і вимог до правильного дитячого взуття. Моделі для малюків зшиті за спеціальною викрійкою, узгодженою з ортопедами. У наших каталогах ви не знайдете шкідливих для малюків фасонів зі звуженими носками - тільки широка носова частина та міцний задник, без яких вироби для дітей не можуть називатися правильними. Крім того, все взуття торгової марки Theo Leo створено з сертифікованих натуральних матеріалів найвищої якості, що також є величезним плюсом для дитячих взуттєвих виробів, призначених на літо.

Текстиль

Літні дитячі мокасини з текстильними вставкамиФабрика, що займається виробництвом дитячого взуття Theo Leo, у своїй роботі використовує натуральний текстиль. У взуттєвих виробах для літа це міцний «дихаючий» матеріал рослинного походження. Сліпони, мокасини, кросівки та босоніжки повністю з текстилю або зі вставками з нього в липневу спеку майже невідчутні на ногах, вони не парять і не натирають стопи. Крім того, текстиль відмінно піддається стійкому фарбуванню, а це дозволяє створювати яскраве взуття для літа.

Натуральна шкіра

Натуральна шкіра у взуттєвій промисловості - це класика та символ високої якості. Для виробництва літніх взуттєвих виробів зазвичай використовують м'яку телячу шкіру. Цей матеріал еластичний, зносостійкий, приємний на дотик, має гарну повітропроникність і природні вологовідштовхувальні властивості. Шкіряні літні туфлі, босоніжки, кросівки, сліпони з асортименту Theo Leo вже не перший рік користуються підвищеним попитом серед покупців.

Нубук

Багато батьків купують дітям весняні черевики з нубуку, але навіть не здогадуються, що з цього виду шкіри також буває і літнє взуття. Наприклад, в асортименті Theo Leo є нубукові сандалії, босоніжки, легкі літні туфлі та кросівки. Цей матеріал володіє тими ж перевагами, що і гладка натуральна шкіра, але на додачу до всього, нубук відмінно піддається фарбуванню, завдяки чому можна створювати літнє взуття всіх кольорів веселки. Нубук чудово виглядає на ніжках хлопчиків і дівчаток, цей натуральний матеріал підходить як для малюків, так і для школярів.

Устілка

Босоніжки зі шкіряними устілкамиTheo Leo не дарма позиціонує себе на взуттєвому ринку як інтернет-магазин правильного дитячого взуття. Вся наша продукція відповідає класичним ортопедичним вимогам. Один з важливих елементів, на який радять звертати увагу ортопеди, - це устілка. У нашому літньому взутті вона виконана з натурального матеріалу (шкіра, текстиль), який добре вбирає в себе піт, має анатомічну форму та доповнена супінатором. Деякі моделі, відповідно до стандартів, мають знімні устілки, завдяки чому їх можна прати, регулярно просушувати та дезінфікувати.

Нижня частина

Правильне дитяче взуття повинно відповідати декільком вимогам. Крім повітропроникності та еластичності, воно ще повинно бути легким, з хорошою амортизацією та володіти необхідним зчепленням з поверхнею. За ці функції відповідають підошва та каблук.

Підошва

Підошва у літньому взутті Theo Leo зроблена з високоякісної гуми, поліуретану, термопластичної гуми. Тому низ виробів завжди легкий і неслизький. Що стосується форми, то вона в точності повторює контури ступні, а це корисно для правильного формування зростаючих ніжок. Підошва виробів Theo Leo міцна, надійна та досить жорстка. Згинається в області великого пальця, що сприяє природному перекату ступні та формуванню у дитини правильної рухової звички.

Каблук

У дитячому взутті каблук - деталь дуже важлива. На ньому лежить відповідальність створення правильного зводу стопи. Тобто невеликий стійкий каблучок - найкраща профілактика плоскостопості. Але творці взуття Theo Leo не обмежуються мінімальними вимогами до дитячих каблуків і застосовують у своїх моделях ортопедичний каблук Томаса. Цей широкий скошений каблук ортопеди призначають для профілактики та лікування деформації гомілковостопного суглоба. Крім того, завдяки правильним каблукам літнє взуття Theo Leo володіє відмінною амортизацією.

Поради щодо вибору взуття

Вибір дитячого взуттяЯкість матеріалів, з яких пошите взуття, це, безсумнівно, дуже важливий момент, але є й інші нюанси, на які слід звертати пильну увагу при виборі обновки для дітей.

Розмір

Правильне дитяче літнє взуття повинно відповідати не тільки певному дизайну, але і бути відповідного розміру. Влітку діти багато бігають, гуляють, ходять у походи. Щоб все це було в радість, важливо, щоб взуттєвий виріб комфортно сидів на нозі. Не слід купувати черевички на виріст або пропонувати дитині носити туфельки впритул. Найбільш відповідний варіант - це взуття, довжина устілки якого на 5 мм довше, ніж стопа дитини. Крім довжини ступні, треба звертати увагу і на її повноту, а також висоту підйому. Будь-які невідповідності у розмірі можуть привести до потертості, хворобливих відчуттів під час руху, а далі - до хвороб опорно-рухового апарату.

Шнурки та застібки

Якщо для вас важливо не тільки, наскільки гарно виглядає взуття на ніжці, а й безпека малюка, то при виборі взуття на літо потрібно звертати увагу на наявність елементів примусової фіксації стопи. Для рухливих дітей дуже важливо, щоб виріб міцно тримався на ніжці, і це правило має велике значення для самих маленьких діточок. У літньому взутті функцію додаткової фіксації зазвичай виконують металеві застібки, липучки або шнурки. Перші частіше присутні у варіантах для дівчаток. Взуття на липучках - найбільш практичний варіант для малюків і для хлопчиків різних вікових груп. Універсальна шнурівка, хоч і дозволяє найкраще «підігнати» взуттєвий виріб під повноту стопи, але має і свої мінуси. Зокрема вимагає більше часу на фіксацію, під час ігор шнурки можуть розв'язатися, та й не кожна дитина може самостійно впоратися з цим видом застібки. Тому якщо літнє взуття призначається для маленьких дітей, то наші консультанти частіше радять звертати увагу на моделі з найбільш простими, але надійними застібками.

Вік

На початку цієї статті ми вже згадували, що одним з найважливіших факторів при виборі взуття є вік дитини. І справа зовсім не в тому, що на моделях для крихт зазвичай є прикраси, які у варіантах для підлітків не завжди доречні. Взяти хоча б малюків. У перші роки життя плоскостопість і вальгусне викривлення ніжок є нормою. Але вже у віці 2-3 років дитячі ступні входять в стадію найбільш активного формування, і дитячі деформації зникають самі собою. Точніше сказати, ніжки вирівнюються без медичної допомоги та формується звід стопи, якщо дитина у цей період носить правильне взуття. Моделі для перших кроків повинні створювати добру фіксацію гомілковостопного суглоба, не затискати пальчики, а також мати жорстку підошву з широким каблуком і супінатор для профілактики плоскостопості. Для дітей старшого віку дизайн взуття може бути більш вільним, але вибираючи босоніжки або сандалики для дитини 4-5 років, все ще варто віддавати перевагу моделям з укріпленою задньою частиною.

Дитина починає ходитиОкремо слід сказати про взуттєві вироби для однорічних дітей і молодших. Іноді наших консультантів запитують, чому в магазині Theo Leo відсутнє взуття для дітей 6-місячного віку. Відповідь дуже проста. Вироби нашої торгової марки - це ортопедичне профілактичне взуття для дітей, які вже почали ходити. Малюки, як правило, роблять свої перші кроки у 1 рік, тому справжнє взуття для крихіток у 6 місяців ще не потрібне.

Додатковий захист

Пам'ятайте, всі діти, як правило, дуже активні та рухливі. Коли вони захоплені грою, то часто не звертають увагу на те, що у них під ногами. Тому якщо дитині доведеться грати на майданчику з камінням, вона любить футбол або інші ігри з м'ячем, то краще купити для неї взуття з більш закритою й укріпленою носовою частиною. Ця хитрість дозволить уникнути непотрібних травм і пошкоджень шкіри. Такі ж моделі вітаються у гардеробі крихти, яка тільки почала робити свої перші кроки.

Готуйтеся до літа з Theo Leo

Тепер ви вже точно знаєте, як безпомилково підібрати найбільш відповідне взуття для свого чада, але якщо у вас все ще залишилися питання, наші консультанти готові відповісти на них. А поки запрошуємо у наш інтернет-магазин Theo Leo, в якому, напередодні літа з'явилося багато чарівних новинок. У нас ви знайдете повний комплект правильного та корисного літнього взуття за доступною ціною.

Супутні товари


Написати відгук

Увага: HTML не підтримується! Використовуйте звичайний текст.
    Погано           Добре