Час роботи: з 10.00 до 19.00
Наприклад: Мокасини 428
Рус Укр

Весняні новинки дитячого взуття Theo Leo

Весна - це завжди період оновлення. Прийшов час і нам оновити асортимент Theo Leo. Пропонуємо вашій увазі загальний огляд новинок, який підготували наші фахівці.

Дитячі черевики на ранню весну

Наш асортимент поповнився відразу декількома новими моделями дитячих черевичок.

Спортивні черевики Theo Leo для дівчинкиСтильний дизайн цих виробів не залишить байдужою жодну дівчинку. У даній моделі зі спортивним дизайном відмінно поєднуються елегантність нубуку та лакованої шкіри. Родзинку черевикам надає блискучий і дуже модний цієї весни візерунок-горошок у рожевому або золотистому кольорі, яким прикрашені бічні частини взуття. У тон до візерунку підібрані шнурки. Носочна та п'яткова частини виконані з лакованої шкіри. Окрім яскравої шнурівки, ця модель має застібку-блискавку для більш швидкого взування. Як утеплювач використаний фліс. Підошва з термопластичної гуми дуже міцна та не ковзає. Цей зручний і стильний фасон відмінно підійде для повсякденних прогулянок і школи.

Черевики Theo Leo з квіточкоюСтильна новинка весни 2019 - черевики для маленьких дівчаток з темно-синьою основою верху з нубуку, що робить модель практичною й універсальною в плані поєднання з одягом, а різнокольорові шкіряні нашивки у формі квітки надають виробу ніжності та весняного настрою. Оригінально з темним верхом виглядає яскраво-рожева підошва з міцної термопластичної гуми, яка має скошений каблук Томаса та спеціальні вставки, які пом'якшують удар при контакті стопи з твердою поверхнею, що робить цю модель корисною для маленьких дітей. Черевики доповнені темно-синьою шнурівкою, за допомогою якої можна регулювати повноту та підйом, а також блискавкою, що дуже зручно для самих маленьких. Темні нубукові черевики з квітковою аплікацією виглядають ошатно та по-весняному, а класичний дизайн дозволяє поєднувати їх зі спідницями та джинсами.

Черевики Theo Leo для хлопчика з зірочкамиЦя стильна новинка для хлопчиків швидше нагадує не класичні черевики, а зручні високі утеплені кросівки. Нубук насиченого темно-синього кольору виграшно виглядає у поєднанні з синьо-білою підошвою, жовтими шнурками та такого ж кольору нашивками у стилі мілітарі. Золотисті зірки, вишиті на заднику, зовнішній стороні й язичку, надають виробу унікальність та яскравість. Укріплений носик і рифлена підошва роблять це взуття дуже комфортним для активних дітей. Нубукові черевики у спортивному стилі ідеально підійдуть для прохолодної весни. Продуманий дизайн дозволяє поєднувати це взуття зі спортивним і повсякденним одягом.

Класичні черевики Theo Leo для хлопчикаДані чорні шкіряні черевики у класичному стилі обов'язково повинні бути у гардеробі кожного юного джентльмена. У дизайні цієї моделі вдало поєднуються практичність, стриманість класики та модні тренди весни 2019. Верх виконаний з натуральної чорної шкіри та нубукових вставок. У виробі використана комбінована застібка - традиційна шнурівка відкритого типу та блискавка на внутрішній стороні черевика. Високий укріплений задник та широка носова частина роблять взуття зручним та корисним для дитячих ніг. Оригінальності моделі надає міцна підошва чорного кольору зі світлою вставкою, а прошивка білою ниткою не тільки додає стилю, а й підвищує надійність кріплення підошви до верху. Ця модель ідеально підійде на роль щоденного взуття для хлопчиків дошкільного віку та школярів.

Стильні лаковані черевики Theo Leo для дівчинкиЦя весняна новинка має всі шанси стати фаворитом серед юних модниць. Модель має відразу кілька фешн-трендів. У дизайні черевиків ефектно поєднуються текстура нубуку та лакової шкіри. Ще одна стильна родзинка - декоративна перфорація, що йде вздовж швів, а також на застібках-липучках. Темно-синя підошва зі світлою вставкою до верхньої частини виробу фіксується клеєво-прошивним методом, що підвищує герметичність і надійність конструкції. Каблук Томаса та вставки, які знімають ударне навантаження на кістку п'яти, створюють додатковий комфорт для ніг. Модель представлена ​​у чорному кольорі, що робить її універсальною в плані поєднання з різними стилями в одязі.

Нові моделі кросівок для хлопчиків і дівчаток

Яка весна без кросівок? У цьому сезоні каталог Theo Leo поповнився чималою кількістю нових моделей, завдяки чому можна легко вибрати весняне спортивне взуття для вашої дитини.

Стильні кросівки Theo Leo на липучціПредставлена новинка повинна зацікавити як дівчаток, так і хлопчиків. Вона дуже практична та модна цієї весни. Головна особливість моделі кросівок - широка застібка-липучка, яка замінює класичну шнурівку. У оновленому каталозі модель представлена ​​у різних колірних рішеннях. Для хлопчиків, наприклад - варіант у чорному кольорі з синіми вставками та червоною нашивкою на п'ятковій області. Для дівчаток є як повністю білі варіанти, так і білі з широкими липучками зі стильного сріблястого матеріалу. Для самих маленьких є такі ж кросівки, але у ніжно-рожевому кольорі з принтом у вигляді яскравих дрібних зірочок. Верх усіх виробів виконаний з натуральної шкіри. Широка підошва - з щільної термопластичної гуми білого кольору. Ця новинка відмінно поєднується з повсякденним дитячим гардеробом. Також у такому взутті буде зручно гуляти, ходити до садочку та школи.

Повсякденні кросівки Theo Leo для дівчинкиЦі рожеві кросівки для дівчаток - нова розробка дизайнерів Theo Leo. Модне поєднання матеріалу з різною фактурою робить модель дуже стильною та незвичайною. Юні модниці та їх батьки обов'язково оцінять зручну фіксацію на липучках, яка дозволяє швидко взувати дитину та регулювати виріб відповідно до повноти стопи. Широка біла підошва з ТПР вигідно доповнює загальний дизайн кросівок. Устілки з супінатором створюють додатковий комфорт і служать профілактикою плоскостопості. Ці кросівки підійдуть для зовсім маленьких дівчаток і школярок. Ніжний рожевий колір і лаконічний дизайн дозволяють поєднувати це взуття зі щоденним та спортивним одягом.

Текстильні кросівки Theo Leo з зеленими вставкамиОдин з головних модних трендів весни 2019 - це поєднання матеріалів з різними фактурами та принтами. Це правило стильної весни точно дотримано у дизайні нових кросівок для хлопчиків бренду Theo Leo. Ця модель являє собою класичні низькі кросівки на білій підошві з застібками у вигляді липучок. У верхній частині взуття майстерно поєднуються вставки з чорного, бежевого та зеленого нубуку, а також чорно-сірого текстилю оригінальної фактури. У такому взутті зручно гуляти, грати в рухливі ігри та займатися спортом. Натуральні матеріали верху запобігають потінню стопи, а рифлена гума підошви створює гарне зчеплення з різними поверхнями. Але в силу фізичних особливостей матеріалів верху, таке взуття не підходить для прогулянок у сиру погоду - нубук і текстиль мають властивість швидко намокати.

Повсякденні нубукові кросівки Theo Leo для хлопчикаДизайн цих кросівок - те, що у спортивному взутті називається вічною класикою: зручний вигин підошви, анатомічна форма верху та надійна фіксація ноги. Проте наші дизайнери постаралися навіть цю модель для хлопчиків зробити ультрамодною.

Цей фасон у весняному каталозі представлений у двох кольорових рішеннях: благородний темно-синій та стильний вугільно-чорний. Особливість кросівок - поєднання різнофактурних матеріалів. Це і оксамитовий нубук, і гладка шкіра, і тканина «неубивайка». Завдяки такому дизайнерському рішенню модель виглядає стильно та дуже сучасно. Надійну фіксацію на дитячій нозі забезпечує подвійна липучка. Ефект антиковзання досягається за рахунок рифленої підошви. Ця модель найбільш практична для активного відпочинку та для уроків фізкультури.

Кросівки Theo Leo для дівчатокМодель стильних кросівок для дівчаток - це абсолютна новинка весняного каталогу Theo Leo. Це класичні кросівки з трьома тонкими липучками та щільною, досить широкою білою підошвою. Стильна родзинка кросівок - монограма «TL» на верхній частині язичка.

У каталозі модель представлена ​​у декількох варіаціях. Для прихильників стриманої класики є чисто білі кросівки, виконані з натуральної шкіри та прикрашені вставками з надміцного текстилю на передній частині виробу. Другий варіант дуже нагадує перший, але має яскраві червоні акценти у вигляді вставок з лакової шкіри на язичку та заднику. Третій стильний варіант кросівок з цієї модельної лінійки повторює дизайн попередніх, але на додаток до вставок на заднику є стильний зигзагоподібний шов, зроблений червоними нитками. Ну і звичайно ж, спеціально для весни наші дизайнери створили дівчачі кросівки з рожевої шкіри зі сріблястим напиленням. Кросівки з цього модельного ряду - це практичне та стильне взуття для повсякденного носіння та занять фізкультурою.

Кросівки Theo Leo з золотистими вставкамиВесна - час, коли кожна юна модниця бажає блищати. Так чому б для таких цілей не вибрати стильну новинку від Theo Leo - кросівки з блискучими вставками? По-справжньому чарівно виглядає поєднання чорного оксамитового нубуку та золотистих вставок. Такі кросівки виглядають ошатно та неймовірно стильно. Для прихильниц більш ніжних кольорових поєднань є варіант з рожевої шкіри та підібраними в тон текстильними вставками з блискітками. Особлива конструкція кросівок дозволяє фіксувати стопу у фізіологічно правильному положенні. Амортизуюча й антиковзаюча підошва дозволяє у цьому взутті не тільки гуляти, а й з безпекою для ніг і хребта бігати, займатися спортом.

Кросівки Theo Leo з текстильними вставкамиКласичні шкіряні кросівки на стильній білій підошві та зі зручними застібками-липучками - це, звичайно, дуже практично, але деяким юним модницям такий дизайн здається нудним. Спеціально для них в Theo Leo розробили кросівки з унікальним і дуже стильним дівчачим дизайном. У таких моделях зі смаком поєднали шкіру та текстильні вставки. Так, наприклад, дуже ніжно та жіночно виглядають кросівки з чорної гладкої шкіри та червоно-чорними гіпюровими вставками. Завершеність цієї моделі надають подвійні шкіряні липучки та чорна щільна підошва. Не менш оригінально виглядають кросівки з чорної шкіри з текстильними вставками з дуже модним цієї весни зміїним принтом. Стильності моделі додає контрастна біла підошва. Для більш ніжних натур у цій модельній лінійці є шкіряні кросівки рожевого кольору зі вставками з рожевих паєток. Фасон кросівок робить їх зручним щоденним взуттям, а завдяки стильному дизайну вони можуть стати головною фішкою модного весняного образу. Таке взуття буде мати гарний вигляд і на ніжках маленьких панянок, і на стильних старшокласницях.

Нубукові кросівки Theo Leo для дівчинкиЛаконічний дизайн і зручні застібки роблять дану модель дуже практичною, а помітні рожеві вставки надають їй яскравості та неординарності. Модель виконана з натуральної шкіри та нубуку, які вважаються одними з кращих матеріалів для спортивного взуття. Застібки у вигляді липучок дозволяють підігнати взуття під будь-який підйом і повноту стопи. Завдяки універсальності фасону ці кросівки підійдуть великим і зовсім маленьким дівчаткам як взуття на кожен день, так і для садка або школи. А специфічний дизайн підошви робить їх одними з найбільш підходящих для уроків фізкультури та активного відпочинку.

Кросівки Theo Leo з укріпленим носкомСеред численних переваг цієї модної новинки - її універсальність. Стильний дизайн цих кросівок подобається як практичним хлопчикам, так і дівчаткам-модницям. Дві застібки-липучки фіксують ногу дитини не гірше, ніж класична шнурівки, але при цьому на взування йде набагато менше часу. По зовнішній стороні виріб прикрашено двома смугами-нашивками контрастного кольору з перфорацією. Анатомічна устілка з супінатором створює додатковий комфорт, а гума, з якої виготовлена рефлена ​​підошва, забезпечує надійний антиковзаючий ефект і добру амортизацію. Ці характеристики дозволяють з користю для ніг використовувати кросівки для спортивних занять та як щоденне взуття для прогулянок. Для хлопчиків модель виконана з нубуку благородного насиченого синього кольору, який вигідно поєднується з білими нашивками та синьо-білою підошвою. Для дівчаток ця ж модель є у сріблясто-білому та сріблясто-рожевому рішеннях. Обидва варіанти виглядають по-весняному свіжо.

Кросівки Theo Leo для хлопчика з білої шкіриЩе одна модна новинка весни, яка обов'язково сподобається хлопчикам. Ці стильні кросівки з натуральної білої шкіри, доповнені яскравими вставками з нубуку темно-синього та салатового або насичено-червоного кольору. Для запобігання подряпин носова частина взуття декорована міцним матеріалом з цікавою фактурою. Дві липучки надійно фіксують стопу в анатомічно правильному положенні. Міцна підошва з ТПР створює необхідну амортизацію та захист п'яткової кістки від ударного навантаження. Ці стильні, практичні та дуже комфортні кросівки - відмінний вибір для активних хлопчиків. У цьому взутті дитині буде зручно гуляти і займатися улюбленим спортом, а стильний дизайн виробу дозволить легко поєднувати його з джинсами, спортивними штанами або шортами.

Високі кросівки Theo Leo для дівчинкиУ цій моделі вдало поєдналися кращі характеристики красивих і комфортних кросівок для дівчаток. Ці високі кросівки з фактурного нубуку та натуральної шкіри, з флісовим утеплювачем і міцною гумовою підошвою - ідеальний вибір на прохолодну весну. Стильний дизайн дозволить носити ці кросівки в якості щоденного взуття для школи чи дитячого садка, а завдяки особливій конструкції підошви вони ідеальні для бігу та активних ігор на вулиці. Носок виробу укріплений матеріалом «неубивайка», що дозволить істотно продовжити термін служби виробу. Три застібки створюють надійну фіксацію для голіностопа, що корисно для профілактики викривлення ніг, і у той же час є стильним дизайнерським рішенням.

Класичні туфельки для юних леді

З'явилося у нас і кілька пар чарівних туфельок для дівчаток.

Модельні туфельки Theo Leo для дівчинкиТуфлі Мері Джейн - це завжди стильно, ніжно та зі смаком. Цей фасон дуже подобається маленьким принцесам і не поспішає йти з модних подіумів. Тому в оновленій колекції весняного взуття Theo Leo також з'явилися туфлі з милим закругленим носком і витонченим ремінцем на підйомі. Представлена ​​модель - сама ніжність: добре вироблена натуральна шкіра пастельного рожевого кольору, текстильні вставки в тон, милий бантик і стильна перфорація, які прикрашають виріб. Навіть гумова підошва зі стійким широким каблучком також прикрашена милим дівчачим малюнком - квіточками. У цих туфельках кожна дівчинка відчує себе маленькою леді. Універсальний дизайн дозволить носити це взуття кожен день або у свята з ніжними платтями або стильними джинсами.

Золотисті туфельки Theo Leo для дівчинкиМи не можемо запропонувати нашим маленьким принцесам кришталеві черевички, як у казкової Попелюшки, але для справжніх модниць на весну ми приготували не менш ефектний варіант - золоті туфлі. Звичайно, як і більшість взуття Theo Leo, ця новинка виконана з натуральної шкіри, але золотисте напилення дозволяє їм виблискувати як коштовності.

Класичні туфлі з Т-образним ремінцем - це справжня паличка-виручалочка у весняному гардеробі дівчинки. Це взуття практичне, комфортне і в той же час дуже елегантне. Золоті туфлі - відмінний вибір для святкових подій. Вони здатні внести блиск та елегантність у будь-який стильний образ. Незвичайне забарвлення, стильна перфорація, акуратний бантик і принт сердечка сподобаються юним леді, а їх мами обов'язково оцінять ортопедично правильну конструкцію туфель.

Туфельки Theo Leo для дівчинки з зірочкамиТільки подивіться на ці ніжні весняні туфельки для дівчаток, які нагадують мереживо. Взуття з білої шкіри завжди виглядає елегантно та стильно, а на ніжках малюків - зовсім неперевершено. Ця модна новинка розроблена спеціально для самих маленьких. Широкий носок, міцний високий задник, надійна застібка для фіксації голіностопа, міцна підошва та стійкий широкий каблучок роблять модель дуже зручною для малюків. Підвищений комфорт і запобігання деформації стоп забезпечить підошва туфель, яка має скошений каблук Томаса та спеціальні вставки, які полегшують навантаження на п'яту дитину. Завдяки зручному фасону в цих туфельках дівчинка з комфортом зможе ходити хоч кожен день, а елегантний дизайн дозволить поєднувати їх з самими нарядними сукнями.

Незмінна якість від Theo Leo

Ми намагаємося регулярно поповнювати наш асортимент стильними новинками, які припадуть до душі дітям та їх батькам. Мода постійно змінюється, але незмінним залишається якість продукції Theo Leo. Як і раніше ми використовуємо тільки матеріали високої якості, а при моделюванні нового взуття враховуємо рекомендації ортопедів. У перевагах нашого взуття кожен може переконатися на власному досвіді, відвідавши наш інтернет-магазин Theo Leo. Тому не гайте часу, адже весна вже настала - відкривайте наш каталог і вибирайте дитині правильне модне взуття.

Супутні товари


Написати відгук

Увага: HTML не підтримується! Використовуйте звичайний текст.
    Погано           Добре