Час роботи: з 10.00 до 19.00
Наприклад: Мокасини 428
Рус Укр

Дитячі черевики: що зараз у моді

Дитячі черевики: що зараз у модіВи так само, як і ми вважаєте, що дитяче взуття повинно бути не тільки зручним та правильним, а ще й відповідати модним тенденціям? А чи знаєте ви, які тренди будуть найбільш актуальними в цьому осінньо-зимовому сезоні, що саме приготували законодавці дитячої моди на майбутню холоднечу? Якщо немає, то огляд модних тенденцій, підготовлений нашими фахівцями, буде для вас доречним. Тим більше, що цей сезон приємно дивує буйством фарб, фасонів, стильним декором і різноманітністю матеріалів для виготовлення взуття.

Дитяче взуття теж буває модним

Напевно, в наш час вже не лишилося людей, які б вважали, що дитяче взуття не обов'язково має бути модним. Вироби для дітей різного віку вже давно стали важливою галуззю фешн-індустрії. Вже нікого не дивують модні дитячі покази, а всесвітньо відомі бренди наввипередки створюють стильні лінійки одягу й взуття для малюків і підлітків. Більш того, як в дорослому фешн-світі існують законодавці трендів, так і в дитячій моді є свої ікони стилю.

До країн СНД не так давно «перекочувала» модна тенденція Заходу: однаково вдягатися і взуватися всією сім'єю. У дочок з мамами однакові сукні й схожі туфельки, у сина з татом - ідентичні джинси і кросівки. І треба сказати, стиль family look однаково подобається як багатьом батькам, так і їхнім дітям. До того ж не варто забувати, що маленькі дітки намагаються в усьому наслідувати своїх мам і татусів, виглядати, як вони — по-дорослому красиво і модно. А це ще один гарний спосіб привчити дитину одягатися стильно й елегантно.

І звичайно ж, не варто недооцінювати перевірену багатьма батьками істину: якщо з раннього віку малюкові купувати не просто зручне, але й красиве взуття, то можна бути впевненим, що з нього виросте людина з бездоганним смаком і відчуттям стилю.

Тенденції взуттєвої моди для дітей

Модні черевики для дівчатокСьогодні дитяча мода часто нагадує одяг і взуття для дорослих, тільки в мініатюрі. Крихітні костюми з метеликами або елегантні маленькі сукні, милі туфельки або зменшена копія стильних черевиків з останнього модного показу — як можна встояти перед цими милими дрібничками й не купити парочку неймовірно красивих і ультрамодних обновок для своєї дитини! До речі, про покази. Давайте подивимося, що там приготували законодавці моди для хлопчиків і дівчаток на осінь-зиму.

У холодну пору року взуття для дітей — це головне. Пам'ятаєте, як ще бабусі нас вчили: головне — тримати ноги в теплі! Але навряд чи хтось буде у захваті від необхідності тримати ноги в некрасивих черевиках, нехай навіть і найтепліших. Тому дизайнери сучасного дитячого взуття щосезону вигадують нові стильні фасони, створюють ефектні принти й елементи декору, які прийдуться до смаку маленьким модникам.

Для майбутнього сезону фешн гуру пропонують неймовірний вибір взуття для дітлахів. Як і минулої осені-зими, не здають своїх позицій черевики з натуральної шкіри і нубуку. У цьому сезоні до них приєдналися вироби із замші, зі вставками з велюру, деніму або хутра. З бюджетних варіантів модними залишаються дитячі чобітки з фарбованого шкірозамінника. Для малюків дизайнери пропонують гарні зимові моделі з теплого текстилю та повсті. До речі, найбільш ефектно взимку виглядатимуть валянки зі стильною ручною вишивкою, прикрашені хутром.

Любителі мембранного взуття також можуть радіти, адже ці вироби в дитячому стильному гардеробі оселилися надовго. Крім того, на піку моди цієї осені і взимку будуть моделі зі шнурівкою, а також прикрашені декоративними швами й імітацією блискавки.

Черевики для дівчаток

Модні фасони для дівчаток не можуть не радувати своїм різноманіттям. На дитячих фешн-показах юні моделі дефілювали в черевиках різної висоти: від низьких напівчобітків, розрахованих на погоду без снігу, до виробів з високими халявами, в яких дівчаткам не страшна навіть найсильніша пурга.

Коли мова йде про дівчачу моду, то ані сумний демісезон, ані монохромна зима не можуть стати приводом, аби вдягатися і взуватися нудно й сіро. Дизайнери використали для прикрашання черевиків маленьких красунь незвичайний декор і стильні принти, а також запропонували на вибір практично всі кольори веселки в неймовірній кількості відтінків і напівтонів. Для школярок цього сезону модні гуру пропонують класичні однотонні або черевики в стилі кежуал. Але навіть сіре дитяче взуття цієї модної зими, за задумом дизайнерів, не має виглядати нудно. Для цього в однотонні черевики в стилі мінімалізму розробники додали акцентів у вигляді яскравої шнурівки або ефектного декору (імітація латочок, металеві або лакові вставки в носовій частині).

Черевики для хлопчиків

Модні черевики для хлопчиківСтиль мілітарі не поспішає залишати чоловічу моду, в тому числі й моду дитячу. Але, окрім військового принта, не менш стильно виглядають і однотонні черевики для хлопчиків. Зокрема головними кольорами осені й зими дизайнери назвали зелений, синій, а також класичні для чоловічого взуття чорний і сірий у всіх їх віддтінках.

Наймодніші черевики для активного хлопчика — це вироби в спортивному стилі, хоча фешн-дизайнери не обійшли стороною й елегантні класичні моделі, які можна розглядати як варіант стильного шкільного взуття. Що стосується прикрас, то у виробах для хлопчиків також присутні всілякі вставки і, звичайно ж, модна шнурівка.

Теплі черевики — спокійна зима

Нехай багато в чому взуттєві вироби для дітей нагадують дорослі, але все ж існують вимоги, які для дитячих черевиків є принциповими. В першу чергу, це якість матеріалів, що використовуються для створення моделей.

Зазвичай діти на вулиці проводять більше часу, аніж дорослі. А це означає, що на зиму їм необхідне тепле й якісне взуття. Іноді дитині досить лише одного разу промочити ноги й добряче промерзнути, аби потім пів зими хворіти. А все через погане взуття. Хоча насправді вибирати є з чого.

Текстиль

Текстильне взуття на холодний сезон обирають переважно для малюків. Теплі пінетки з хутром або повстяні мініатюрні валянки відмінно зігріють ніжки однорічної дитини в холоднечу. До речі, валянки зараз дуже модні й чудово доповнюють дитячий гардероб. Однак ортопеди продовжують сперечатися щодо користі таких виробів. Одні стверджують, що це відмінний варіант для тренування дитячої ніжки, інші радять не купувати таке взуття в період інтенсивного формування стопи, адже через відсутність каблука й супінатора воно не здатне підтримувати ніжку в анатомічно правильному положенні.

Шкіра

Модні черевики для дівчатокЦе класика, що завжди в моді, до того повністю схвалена ортопедами. Шкіряне взуття добре носиться, відмінно зберігає тепло в холоднечу, сприяє циркуляції повітря всередині виробу, завдяки чому стопа «дихає». Черевики зі шкіри еластичні, легко повторюють контур ступні, а значить, не натирають.

Нубук

Це та сама шкіра, тільки з дрібним ворсом. Має ті ж самі переваги, що й гладка шкіра, але на думку модних дизайнерів, вироби з нубуку виглядають більш круто. Черевики з нього — це вибір стильних підлітків, хоча на крихітних ніжках цей матеріал також виглядає пречудово.

Мембрана

Мембранні чобітки увірвалися в дитячу моду не так давно, але швидко набули популярності. Унікальність цього матеріалу в тому, що він, як і гума, не пропускає вологу всередину, але, подібно до шкіри, дозволяє стопі дихати.

Модні черевики Theo Leo для дітей

Дитяче модне взуття — це величезний вибір дизайнерських рішень на різні випадки життя. В інтернет-магазині Theo Leo цей розділ найпопулярніший серед батьків, адже містить найбільшу кількість цікавих пропозицій. Дизайнери подбали про те, щоб наші маленькі клієнти виглядали стильно й завжди були в тренді. Нова модна колекція черевиків містить найрізноманітніші варіанти для дівчаток і хлопчиків. Ми врахували останні тенденції і створили колекцію на будь-який випадок. Ваша дочка нагадує ніжну казкову принцесу? Радимо звернути увагу на милі черевички з квітковим декором або ніжними бантиками. Син мріє скоріше вирости і стати найсильнішим? Тоді, швидше за все, він зрадіє парі черевиків в стилі мілітарі. Для маленького непосиди найкраще купувати взуття на липучках. Не впевнені, чи підійдуть дитині черевички за повнотою ніжки? Тоді ваш вибір — моделі на стильній шнурівці.

Черевики Theo Leo — це взуття, в якому кожна дівчинка відчує себе справжньою іконою стилю, а кожен хлопчик стильним і впевненим у собі модником. Загляньте в наш онлайн-каталог — ми вже додали фото модних новинок на осінньо-зимовий період. Впевнені, тут ви знайдете саме те, що шукали. Подаруйте своїм дітям можливість виглядати модно і красиво, а їхнім ніжкам — якісне взуття з натуральних матеріалів, що відповідає ортопедичним вимогам.

Супутні товари


Написати відгук

Увага: HTML не підтримується! Використовуйте звичайний текст.
    Погано           Добре